HIZLI PVC KAPILAR

HIZLI PVC KAPILAR

Özel tasarlanmış Lazer kesim tamamı galveniz çelik parçalar, ithal 900 gr branda ve Elektronik kontrol ünitesi ile 0,7 m/sn hızla çalışan, işletmenizde enerji ve zaman israfını minimuma düşürmeyi hedefleyen kapılardır. Marketler, alışveriş merkezleri, gıda imalathaneleri, soğuk hava depoları, ilaç sektörü, tekstil sektörü, endüstriyel tesisler, kaynak kabinleri, konveyörler ve robot kabin kapılarında kullanılmaktadır. Pvc hızlı kap...

İnceleme: 5083 Kişi Ürünü İnceledi

HIZLI PVC KAPILAR

Özel tasarlanmış Lazer kesim tamamı galveniz çelik parçalar, ithal 900 gr branda ve Elektronik kontrol ünitesi ile 0,7 m/sn hızla çalışan, işletmenizde enerji ve zaman israfını minimuma düşürmeyi hedefleyen kapılardır.

Marketler, alışveriş merkezleri, gıda imalathaneleri, soğuk hava depoları, ilaç sektörü, tekstil sektörü, endüstriyel tesisler, kaynak kabinleri, konveyörler ve robot kabin kapılarında kullanılmaktadır.

Pvc hızlı kapı sisteminin en belirgin özelliklerinden biri de kapı kurulum yerinde en az yer kaybına ihtiyaç duyar ve maksimum geçiş alanı sağlar.

Özel bükümlü 2mm Galveniz çelik dikmeler de 6000 mm'ye kadar kesinlikle ek yoktur.

İstenildiğinde çelik aksamında elektrostatik boya da yapılabilmektedir.

Benzer Ürünler