YANGIN KAPILARI

YANGIN KAPILARI

Tek veya çift kanatlı olarak üretilen Yangın Kapıları; Yangın kompartımanlarını olusturan, yangın duvarlarının üzerinde veya ayrım noktalarındaki geçislerde kullanılan kapılardır. Hem standart hem de genis bir aralıkta özel ölçülere göre üretilebilen Proget model yangın kapıları, yangın kapısı kullanmak zorunda oldugunuz, degisken ölçülü özel mekânlarda optimum çözümü sunmaktadır. Yangına dayanıklı kapı...

İnceleme: 6349 Kişi Ürünü İnceledi

YANGIN KAPILARI

Tek veya çift kanatlı olarak üretilen Yangın Kapıları; Yangın kompartımanlarını olusturan, yangın duvarlarının üzerinde veya ayrım noktalarındaki geçislerde kullanılan kapılardır. Hem standart hem de genis bir aralıkta özel ölçülere göre üretilebilen Proget model yangın kapıları, yangın kapısı kullanmak zorunda oldugunuz, degisken ölçülü özel mekânlarda optimum çözümü sunmaktadır. Yangına dayanıklı kapılar EN normlarına göre uluslararası akredite laboratuvarlarda test edilmis ve ilgili yangın dayanım süresi için sertikalandırılmıstır.

Geniş pervazlı kasa yapısı ile estetik görünüm sağlamaktadır.

Her kapının üzerinde, kapının yangına dayanıklılık sınıfını, üretim tarihini ve seri numarası ile ilgili test raporu bilgilerini barındıran ve uluslararası geçerliligi olan sertifika plakası bulunmaktadır.

Kapılar, kolay birleştirilebilir ayrık kasa parçaları ve kanatlar seklinde, demonte elemanlar halinde üretilmekte ve açılım yönleri siparis asamasında sag veya sol olarak bildirilmektedir.

Standart köşe kasalıdır ve ayarlanabilir, sabit tam kasalı olarak üretilebilmektedir.

Benzer Ürünler