ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPILAR

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPILAR

Seksiyonel Garaj Kapıları Seksiyonel (panel) garaj kapıları; yalıtılmıs 615-495 mm yükseklikte ve 42 mm kalınlıkta panellerden oluşur. Paneller, kapının kapanması sırasında birbirine geçerken, parmak sıkısmasını engelleyecek sekilde dizayn edilmistir. Panellerin arası yüksek yogunluga sahip ve CFC içermeyen poliüretan köpük ile doldurulmustur. 45 mm genisliginde iki adet galvanize çelik bar hem paneli güçlendirmek hem de mentese baglantı noktalarını sagl...

İnceleme: 4897 Kişi Ürünü İnceledi

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPILAR

Seksiyonel Garaj Kapıları

Seksiyonel (panel) garaj kapıları; yalıtılmıs 615-495 mm yükseklikte ve 42 mm kalınlıkta panellerden oluşur. Paneller, kapının kapanması sırasında birbirine geçerken, parmak sıkısmasını engelleyecek sekilde dizayn edilmistir.

Panellerin arası yüksek yogunluga sahip ve CFC içermeyen poliüretan köpük ile doldurulmustur. 45 mm genisliginde iki adet galvanize çelik bar hem paneli güçlendirmek hem de mentese baglantı noktalarını saglamlastırmak için panelin iç kısmına üstte ve altta sabitlenmistir.

Standart dıs yüzey rengibeyaz'dır (RAL 9002 benzeri) ve kapının üzerinde kullanılan tüm menteseler kapı ile aynı renkte elektrostatik boyalıdır. Menteselerin panele baglantısını saglayan vidalar orijinal vida kapakları ile kapatılmıstır. Ayrıca kapı panellerinin yanlarında bulunan yan kapaklar da yine kapı paneli ile aynı renkte boyalı ve derz çizgili olarak panellere baglanmıstır. Her panel birbirine 2 adet sagda ve 2 adet solda olmak üzere toplam 4 adet ikili tekerlek sistemi ile baglanmıstır ve yan raylarda hareket etmektedir.

Benzer Ürünler