DAİRESEL KAPILAR

DAİRESEL KAPILAR

Dairesel kapılar, sıradan kapılar gibi bir destek noktası üzerinde dönüş yaparak çalışırlar. Giriş kapıları genellikle içe doğru açılır ve bu sebeple iç cephede kapının dönüş yapabileceği uygun bir alan bulunması gerekir. İdeal otomasyon sistemi seçilerken boyut, kapı kanadının yaklaşık ağırlığı, dikme ve kanadın sağlamlığı, kullanılan materyal gibi ölçütler dikkate alınır. Bu otomasyon sistemleri genellikle 220 V AC ve 24 ...

İnceleme: 2654 Kişi Ürünü İnceledi

DAİRESEL KAPILAR

Dairesel kapılar, sıradan kapılar gibi bir destek noktası üzerinde dönüş yaparak çalışırlar. Giriş kapıları genellikle içe doğru açılır ve bu sebeple iç cephede kapının dönüş yapabileceği uygun bir alan bulunması gerekir. İdeal otomasyon sistemi seçilerken boyut, kapı kanadının yaklaşık ağırlığı, dikme ve kanadın sağlamlığı, kullanılan materyal gibi ölçütler dikkate alınır.

Bu otomasyon sistemleri genellikle 220 V AC ve 24 V DC gibi voltajlarda çalışabilmektedir ki bu durum ürünlerin işleyişini daha da güvenli hale getirmektedir. Özellikle ticari ve endüstriyel uygulamalarda ihtiyaç duyulan hassas kullanım koşullarında 24 V DC güç kaynağı tavsiye edilmektedir.

Benzer Ürünler