FOTOSELLİ KAPILAR

FOTOSELLİ KAPILAR

  Otomatik kapılar perakende iş yerlerinde, fast-food ve paket servisi olan restoranlarda, bilet gişelerinde, hediyelik eşya dükkanlarında, büfelerde ve daha birçok yerde kolay erişim içindirler. Otomatik kapılar yaya trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde bile akıcı girişi- çıkış imkanı sağlar. Otomatik kapılar perakende iş yerleri, marketler, restoranlar, otel, alışveriş merkezleri, hastaneler, özel şirketler veya kamu yönetim binalarında yaya trafiğinin akıcı ...

İnceleme: 2487 Kişi Ürünü İnceledi

FOTOSELLİ KAPILAR

 

Otomatik kapılar perakende iş yerlerinde, fast-food ve paket servisi olan restoranlarda, bilet gişelerinde, hediyelik eşya dükkanlarında, büfelerde ve daha birçok yerde kolay erişim içindirler.

Otomatik kapılar yaya trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde bile akıcı girişi- çıkış imkanı sağlar. Otomatik kapılar perakende iş yerleri, marketler, restoranlar, otel, alışveriş merkezleri, hastaneler, özel şirketler veya kamu yönetim binalarında yaya trafiğinin akıcı bir şekilde giriş-çıkış yapmasını sağlar.Otomatik kapılar tüm mimari tasarımlarda ofislerde, alışveriş mağazalarında, fırınlar ve kasaplarda, birahane, bar, kafe, fitness salonları ve diğer yapıların erişim noktalarına uygundur.

Benzer Ürünler